En blog om kærlighed til hjemmelavet mad og gode råvarer.
Jeg håber du kan blive inspireret af mine opskrifter og det vil kun glæde mig,
hvis du finder min blog interessant til at blive fast læser.
Feedback på mine opskrifter/ indlæg er mere end velkommen.
God fornøjelse.

16 november 2011

Tunsteak lynstegt i dukkah




Ovenstående: sådan kunne en forret se ud, hvis retten ønskes som hovedret kan man tilføje ris til retten.

Til 1 person

150 g frisk tunsteak (til hovedret)
3-4 spsk. Dukkah krydderblanding Her
salt og peber
Olie til stegning, neutral
Misodip Her
Edamamebønner, dampede Her
frisk citron

Pensl Tunbøffen med lidt olie vende den derefter i Dukkahblandingen, steg bøffen på en varm pande i lidt olie, Bøffen skal kun lige have et øjeblik på hver side, krydr med salt og peber.
Derefter kan den skæres ud i skiver til forret eller serveres som en hel bøf til hovedret.
Serveres med dampede edamamebønner, misodip og citron
Evt. kogte basmatiris hvis det er til en hovedret.


Print Friendly and PDF

Ingen kommentarer:

Send en kommentar