En blog om kærlighed til hjemmelavet mad og gode råvarer.
Jeg håber du kan blive inspireret af mine opskrifter og det vil kun glæde mig,
hvis du finder min blog interessant til at blive fast læser.
Feedback på mine opskrifter/ indlæg er mere end velkommen.
God fornøjelse.

27 september 2012

Græskar - kartoffelsuppe




De dage hvor det regner, kan jeg godt lide at spise suppe til aftensmad, og i dag blev det til denne græskarsuppe med chili og hvidløg. som jeg spiste med Dukkah ovenpå.

Til ca. 4 personer - Hovedret
450 g bagekartofler, tern
130 g porrer, snittet
200 g græskar (Jeg brugte butternut, Hokaido kan også bruges)
1 rød chili med kerner
3 fed hvidløg
ca. 1 liter kogende hønsebouillon eller vegetar
salt og peber
olie til stegning

1. Snit grøntsagerne i tern
2. Start med at sautere porrerne indtil de er blanke, de må ikke få farve.
3. Tilsæt de resterende grøntsager og lad det stege med.
4. Tilsæt bouillonen og lad det koge mørt ca. 15-20 min.
5. Blend suppen og tilsæt evt. mere vand/bouillon, hvis tyndere konsistens ønskes.
6. Smag suppen til med salt og peber

Server med fx. brød, stegt bacon eller Dukkah som jeg selv kom på suppen.

Print Friendly and PDF

Ingen kommentarer:

Send en kommentar