De dage hvor det regner, kan jeg godt lide at spise suppe til aftensmad, og i dag blev det til denne græskarsuppe med chili og hvidløg. som jeg spiste med Dukkah ovenpå.
Til ca. 4 personer - Hovedret
450 g bagekartofler, tern
130 g porrer, snittet
200 g græskar (Jeg brugte butternut, Hokaido kan også bruges)
1 rød chili med kerner
3 fed hvidløg
ca. 1 liter kogende hønsebouillon eller vegetar
salt og peber
olie til stegning
1. Snit grøntsagerne i tern
2. Start med at sautere porrerne indtil de er blanke, de må ikke få farve.
3. Tilsæt de resterende grøntsager og lad det stege med.
4. Tilsæt bouillonen og lad det koge mørt ca. 15-20 min.
5. Blend suppen og tilsæt evt. mere vand/bouillon, hvis tyndere konsistens ønskes.
6. Smag suppen til med salt og peber
Server med fx. brød, stegt bacon eller Dukkah som jeg selv kom på suppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar