For ca. 6 år siden arbejdede jeg på en restaurant i København, hvor jeg udarbejdede denne dessert med aloe berry nectar, Jeg drak dengang juicen, og derfor er det mærket forever living product jeg brugte.
Det er bedst at køre denne iscreme på ismaskine, så opnår man den bedst cremede konsistens.
½ L piskefløde
100 g sukker
1 dl. past. æggeblommer
1/4 L Aloe berry nectar (æble-tranebær)
Fløden koges op med sukkeret, indtil sukkeret er opløst. afkøles til håndtemperatur.
Fløden piskes (i hånden) ned i æggeblommerne til det giver en ensartet og cremet konsistens.
Rør aloe vera´en ned i til det er blandet godt.
afkøles, inden det køres på ismaskine, piskes det lige sammen, så det får en ensartet masse igen.
kør på maskinen til det giver en cremet iscreme, kom det i en plastbeholder og frys til den er fast.
Isen tages op ca. 20 min. før brug, hvis den er frosset helt ind.
Vi serverede en kugle is på en bastant og kraftig chokoladekage, det var en god kombination.
Jeg fik desværre ikke taget et billede, men kan sige at farven er svagt pink og smagen er let parfumeret.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar