Denne smagssammensætning er fra Trine, min veninde, jeg kan varmt anbefale rødbederne, de smager rigtig godt, især til mørkt kød. der er ikke mængder på, da det kommer an på om man vil have andet tilbehør til.
Rødbeder med skræl
Olie
Eddike
Honning
Blåbær gerne frosne med saft, Hvis der bruges friske, så køb saften separat (evt. solbær som alternativ)
salt og peber
Rødbederne koges næsten møre i vand, derefter smuttes skrællen af. og de skæres i både, lægges i et ildfast fad, vendes med en dressing af olie,lidt eddike, honning, salt og peber. Tilsæt blåbærrene,
Bages i ovnen ca. ½ time, rødbederne er jo næsten møre, det er kun bærrene, der skal give smag til rødbederne.
Tip: jeg har endnu ikke smagt det, men vil tro at den ville kunne spises som koldt tilbehør også, hvis der er rester.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar