Denne ret er der ingen mål på, men lav den afhængig hvor sulten du er og hvor mange der skal spise med
Tortilla chips
Løg eller forårsløg, finthakket
kyllingebryst eller rester af stegt kylling, strimler eller tern
tomater eller cherrytomater, tern
Jalapenos, chili, tern
salt/ peber
olie til stegning
ost, revet (Cheddar, Mozarella, Emmenthaler)
guacamole:
avocado
hvidløg
citronsaft
salt/peber
evt. lidt creme fraiche
Sauter løgene af, steg kyllingen med, er det råt skal det steges helt færdigt, er det stegt skal det kun lige varmes igennem, tilsæt tomaterne og chilien, smag til med salt og peber.
kom tortillachipsene i et fad eller bradepande med bagepapir, kom kyllingeblandingen ovenpå chipsene og drys med osten.
varmes i ovnen ved 180*c - 200*c til osten er smeltet.
Tip: bred chipsene ud i et tyndt lag, gør det samme med fyldet og osten der kommes ovenpå, på den måde får man fyld og ost på flere af sine chips, end hvis man ligger det i et tykt lag i et fad.
serveres med guacamole
Ingen kommentarer:
Send en kommentar