Foto: Kristinas Madunivers |
Til 2 personer
2 stk. portions nudler, gerne fuldkorn
1½ - 2 stk. kyllingebryst, strimler
Olie til stegning
½ stk. løg, hakket
2 fed hvidløg, hakket
1 rød chili, frisk, hakket
4 store buketter broccoli, (stokken kan sagtens bruges, den skal bare strimles)
½ - 1 rød peberfrugt, strimler
ca. 2 store spsk. peanutbutter
ca. 1 spsk. Soya,
ca. 1 tsk. Fishsauce
Bønnespirer
Salt
Kog vand og hæld det over nudlerne tilsæt salt, lad det stå og trække ca. 5 min.
Kylling skæres i tynde strimler og svitses i olie, lad det stege færdigt og tag det op af gryden.
Tilsæt lidt mere olie og steg løg, hvidløg, og chili. tilsæt små buketter af broccoli (evt. stokken i strimler) lad det stege med, tilsæt evt. lidt af vandet fra nudlerne, tilsæt peberfrugten og kyllingen igen
Rør peanutbutter ud med lidt fishsauce, soya og lidt vand fra nudlerne.
Hæld vandet fra nudlerne og tilsæt dem sammen med peanutsaucen til wokken og smag til om der mangler mere af de ingredienser der er brugt.
Vend bønnespirer rundt og server straks.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar