En blog om kærlighed til hjemmelavet mad og gode råvarer.
Jeg håber du kan blive inspireret af mine opskrifter og det vil kun glæde mig,
hvis du finder min blog interessant til at blive fast læser.
Feedback på mine opskrifter/ indlæg er mere end velkommen.
God fornøjelse.

09 november 2012

Lun quesadilla med kylling


Denne quesadilla er rigtig hurtig at lave og den smager godt, man kan egentlig komme i hvad man kan lide, så længe fyldet ikke er for flydende.
Det er en god måde at få brugt sine rester på, Jeg havde fx noget stegt kylling og en rest revet ost jeg gerne ville have brugt.
Man kan spise den som en hovedret med noget salat til, det gjorde jeg, men man kan også spise den som en snack/tapas, den kan skæres ud i mindre trekanter og serveres som en appetizer, bare juster fyldet, så det passer til anledningen. 
Der er ikke mål på opskriften, man kommer lidt på af hver, så den stadig kan "lukkes"

Til 1 stk. 

2 hvedetortilla wrap (gerne grov hvis man kan få det)
Revet ost (Jeg brugte rød cheddar)
Stegt kylling i strimler
Syltede chili i små tern (kan udelades)
Tomat i tynde skiver
Peberfrugt (Jeg brugte rød)

1. Sørg for at det hele er skåret og er klart
2. Kom en wrap på en tør pande (uden fedtstof) og tænd for panden ved middel varme
3. Læg den revet ost på først, derefter det andet fyld, spred det, så det ligger i et tyndt lag.
4. Når man kan se at osten er ved at smelte, ligger man den anden wrap ovenpå, pres den lidt flad, så de lukker lidt sammen.
5. Hold øje med den nederste del, den må ikke blive for mørk, så vendes hele quesadillaen og bages/lunes på den anden side til den er sprød.
6. Ta´den af panden og skær den i trekanter, fx 4 eller 6 stk. Spises mens de er lune

Server den som den er, eller med en salat.

Note: Man kan også lave den som vegetar.
Tror også det ville smage godt med ovenstående fyld og med avokado.



Print Friendly and PDF

Ingen kommentarer:

Send en kommentar