Til 4-6 personer
1 dl. vand
1 dl. eddike
6 spsk sukker
4 peberkorn
2 laurbærblade
2 rødløg
skær løget i tynde, halve ringe eller i både.
lagen sættes over og simre til sukkeret er opløst. hældes derefter varm over løgene, som skal trække i 30 min. gerne længere. de skal blive klare i farven som du kan se på billedet.
serveres i salater, til stegt kød, i burgere osv.
Serveringsforslag: Pulled pork burger
Hvorfor har jeg aldrig tænkt på det?? Selvfølgelig kan man sylte løg.
SvarSletGad vide... om man også kan sylte grønne bønner? Jeg har fryseren fyldt fra sidste år, måske du har en ide??
Nå... man ialtfald rødløgene skal jeg prøve ,-D
Kan du have en god weekend
Hej. M-h (Hvad hedder du egentlig rigtigt ?)
SletLøgene skal du i hvert fald prøve...
De grønne bønner ville jeg nok ikke sylte, idet de bliver så mørke og grå i farven, ligesom broccoli, der har kogt for længe.
Grønne bønner skal altid have et opkog, da de indeholder lektiner (ligesom andre tørrede bønner)som er giftige for maven, hvis de ikke tilberedes.
Derfor vil jeg foreslå at du giver dine bønner et opkog, køler dem af i isvand straks,så de bevarer farven og derefter laver en salat med disse rødløg, feta ol. - bare et forslag
God weekend
Kristina
Hej Kristina ;-D
SletJeg hedder Pia.
Det med bønnerne vidste jeg nu godt... og jeg vil klart prøve dit forslag, for jeg er seriøst ved at være træt af kogte bønner som tilbehør... utroligt med vi overvejer gudhjælpemig at så bønner i kolonihaven igen i år ;-)
Jeg elsker grønne bønner, Jeg spiser dem kogte eller laver forskellige salater med dem. men man kan jo også komme dem i en gratin eller servere dem med en aioli, man kan dyppe dem i, som en snack.
Slethvad med at så nogle gule bønner, de er også lækre og har en flot gul farve, sammen med de grønne. :o)
Uhm de ser gode ud, og da jeg netop har pulled pork i ovnen i dag, så skal de da prøves, tak for opskriften :-)
SvarSletHej Eva
SletSelv tak, ja de er perfekte til pulled pork, bliver helt lækkersulten ved tanken om det lækre møre kød mums. :o)