En blog om kærlighed til hjemmelavet mad og gode råvarer.
Jeg håber du kan blive inspireret af mine opskrifter og det vil kun glæde mig,
hvis du finder min blog interessant til at blive fast læser.
Feedback på mine opskrifter/ indlæg er mere end velkommen.
God fornøjelse.

11 marts 2012

Chokolade festival 2012
Denne weekend var jeg til chokoladefestival i Tap1 i Valby. og sikke meget dejligt chokolade der var.
Jeg var i chokoladehimlen !!! Jeg elsker at gå rundt på den slags messer og blive inspireret.
Der var 50 stande der alle havde produkter med chokolade, lige fra cremer, alkohol, fyldte chokolader til forskellige kager.
Samtidig var der også et konkurrence i gang DM i chokolade for kokke, det var spændende og se hvad de kreerede, desværre fik jeg ikke taget billeder af deres kreationer.
Det var så inspirerende at se hvor forskelligt man kan lave med chokolade, så mange smagsvarianter af denne fantastiske råvare.
Indgangen kostede 130 kr. incl. 6 poletter á 5 kr. stk. dem kunne man bytte til forskellige smagsprøver i boderne, man havde mulighed for at købe flere poletter, hvilket jeg gjorde, man har vel sans for et godt tilbud, når man ser det !!! :o)
Jeg fik smagt en del på vejen rundt, og brugte mine poletter på smagsprøver jeg kunne tage med hjem,
for der var en masse jeg gerne ville smage og nyde smagen af, men til sidst havde Jeg fået så meget, at jeg hellere ville nyde det herhjemme og virkelig kunne smage hvad jeg havde købt.
Der var en stand med raw food chokolade, det var ikke helt dårligt, anderledes end den smag man normalt kender som chokolade. men jeg blev positivt overasket, især over en Raw kakao smoothie de havde lavet. Det var en drik man kun skal have en smule af, da den var ret kraftig i smagen og meget fyldig.
På det sidste billede kan i se min "høst" fra dagen, af chokolade jeg købte for mine poletter og ting jeg købte udover heriblandt en chokoladeform til fyldte chokolader, den glæder jeg mig til at prøve. så købte jeg også en mørk chokolade på 99 %, som jeg fik af vide, ville være god til det salte køkken fx Chili con carne, så det er noget der skal prøves. 
Hvis chokoladeselskabet traditionen tro holder chokoladefestival igen næste år, ja så skal jeg da helt klart med igen.

Var du afsted og fik du nogle gode ting med hjem ? Print Friendly and PDF

Ingen kommentarer:

Send en kommentar