En blog om kærlighed til hjemmelavet mad og gode råvarer.
Jeg håber du kan blive inspireret af mine opskrifter og det vil kun glæde mig,
hvis du finder min blog interessant til at blive fast læser.
Feedback på mine opskrifter/ indlæg er mere end velkommen.
God fornøjelse.

26 januar 2012

Besøg hos Big Apple med Menucard og Agnes Cupcakes i Torvehallerne


I går var en god dag, Jeg var til eksamen og det gik rigtig godt. det skulle selvfølgelig fejres med en frokost sammen med en veninde.

Vi startede hos Big apple i fiolstræde ved Nørreport (Kbh) der serverer lækre lune sandwich og pressede/blendede juicer. 
Jeg fik en sandwich med kylling, avocado og tomat. Min veninde fik med tunmousse, de var rigtig lækre, deres brød minder om dem kan kan få hos Joe and the juice. Tynde sprøde med kerner. Dertil skulle vi jo have en blendet juice. Jeg fik en med blåbær, æble og appelsin tilsat lidt ingefær. Og min veninde fik med grape, ingefær og en frugt mere jeg ikke lige kan huske, men de var begge meget friske i smagen. 
Vi benyttede Menucard og fik 30 % på regningen. Det er bestemt ikke sidste gang jeg skal derhen. 

Få dit eget gratis Menucard her inden 10. feb. 2012: 
 http://www.menucard.dk/gratis670


Efter en lille gåtur rundt i Torvehallerne på Israels plads, besluttede vi os for at skulle smage Agnes Cupcakes for første gang. Jeg har tidligere været forbi og kigget og været imponeret over deres kæmpe store udvalg og deres udsmykning af kagerne, så mine forventninger var høje,  men igår, som var en onsdag var der ikke særlig meget at vælge imellem. Vi fandt dog hurtigt 2 slags vi ville dele og smage på, en lakridskage med lakridsfrosting og en black and white, som var en mørk chokoladekage med hvid chokoladefrosting og mørk chokoladesprinkles. dertil valgte jeg en kop varm hyldeblomst og min veninde en latte. 
Vi valgte at spise på stedet og fik udleveret 2 trægafler til at spise med.....Det er godt nok de dårligste cupcakes jeg nogensinde har fået, for det første kunne jeg ikke rigtig nyde smagen af kagen/konsistensen, da det var virkelig ubehageligt at spise af de trægafler (samme følelse, som når man slikker på sin ispind - føj) frostingen var udmærket, men selve kagerne mindede meget om AMOs kageblandinger, der var ikke meget smag i dem.
vores varme drikke var dog udmærkede. men alt i alt en skuffende oplevelse, så det er nok sidste gang jeg køber en kage fra dem. (ikke medlem af Menucard)

Har du haft lignende oplevelser? Print Friendly and PDF

2 kommentarer:

  1. Jep, helt enig. De der Agnes-kager kan ikke andet end at prøve at se søde ud.. Den franske bager i Torvehallerne er til gengæld mega god :)
    Mvh Maiken

    SvarSlet
  2. Hej Maiken
    Ok den må jeg prøve en dag så, tak for tippet :)

    SvarSlet