Denne kage er rigtig nem og kan hurtig laves til uventede gæster.og så er den super lækker.
Til ca. 4-6 personer
6 Æbler i tern, med/uden skræl (Andre bær/frugter kan også bruges)
100 g Hvedemel
100 g Havregryn
180 g smør, blødt
200 g Sukker
100 g Hasselnødder, hele el. groft hakket
1 tsk. Kanel
1 tsk. Vaniljesukker
Æblerne skrælles og skæres i tern, kommes i et ildfast fad, vendes med kanel.
Melet, havregryn, smør, sukker og vaniljesukker smuldres sammen med hænderne, det skal blandes, men ikke til en glat masse. vend nødderne i.
Dejen smuldres over æblerne tilfældigt.
kagen bages 20 - 30 min ved 200 *c til den er gylden og sprød på toppen
Kan serveres med vaniljeis, creme fraiche eller flødeskum.
Egnet både som dessert og som kage til kaffen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar