En blog om kærlighed til hjemmelavet mad og gode råvarer.
Jeg håber du kan blive inspireret af mine opskrifter og det vil kun glæde mig,
hvis du finder min blog interessant til at blive fast læser.
Feedback på mine opskrifter/ indlæg er mere end velkommen.
God fornøjelse.

29 september 2011

Dadel Chokoladekage uden mel

Denne kage er lavet på en base af marengs og derfor indeholder den ikke mel og lavt indhold af tilsat sukker

Til ca. 6 personer

Kage:
3 stk. Æggehvider
2 tsk. Sukker
100 g Mandelflager eller hele mandler, hakket fint
125 g Mørk chokolade, hakket fint
125 g Dadler uden sten, hakket fint

Æggehviderne piskes stive med sukkeret, tilsæt de hakkede mandler, chokolade og dadler.
hældes i en springform beklædt med bagepapir.
Bages 30- 40 min. ved 180*c, afkøles

Pynt:
30 g Mørk chokolade
1 1/4 dl. Piskefløde
Fløden piskes og smøres ud over den kolde kage, drys med revet chokolade

Tilbehør:
150 g Græsk yoghurt tilsmagt med sukker, vanilje og citron kan serveres ved siden af, eller undlades

Kilde: Louise fra mit studie Print Friendly and PDF

Ingen kommentarer:

Send en kommentar