Denne kage er lavet på en base af marengs og derfor indeholder den ikke mel og lavt indhold af tilsat sukker
Til ca. 6 personer
Kage:
3 stk. Æggehvider
2 tsk. Sukker
100 g Mandelflager eller hele mandler, hakket fint
125 g Mørk chokolade, hakket fint
125 g Dadler uden sten, hakket fint
Æggehviderne piskes stive med sukkeret, tilsæt de hakkede mandler, chokolade og dadler.
hældes i en springform beklædt med bagepapir.
Bages 30- 40 min. ved 180*c, afkøles
Pynt:
30 g Mørk chokolade
1 1/4 dl. Piskefløde
Fløden piskes og smøres ud over den kolde kage, drys med revet chokolade
Tilbehør:
150 g Græsk yoghurt tilsmagt med sukker, vanilje og citron kan serveres ved siden af, eller undlades
Kilde: Louise fra mit studie
Ingen kommentarer:
Send en kommentar