Til ca 6 burgere eller 4 personer som tilbehør til hovedret
300 g hvidkål eller spidskål
250 g gulerødder
1 æble i tynde skiver /både
Dressing:
4 store spsk. græsk eller tyrkisk yoghurt 10 %
2 spsk mayonnaise fx Hellmanns
saft fra 2 skiver citron
3 tsk. sød sennep
1 tsk. sellerisalt
½ tsk. løg pulver
1 spsk. sukker (afhængig af sødme i senneppen)
salt og peber
hvidkål snittes fint og gulerødder rives groft kom i en skål
Dressingen blandes. og hældes over kålen og gulerødderne. vendes godt rundt og smages til.
tilsidst skæres æblerne i tynde skiver/ både og vendes forsigtigt rundt.
Lad det stå og trække ca. 30-60 min. hvis den "væsker" hældes det lige fra, inden der røres rundt.
Serveres til grillet kød, burgere, kylling svinekød osv.
Serveringsforslag: Pulled pork burger
Ingen kommentarer:
Send en kommentar