Denne juice er virkelig frisk og jeg tror selv på at den er god, når man er forkølet. Jeg smagte den første gang på cafeen Big Apple, Kbh. og gik derefter hjem og genskabte den.
Juster selv med ingefæren, kom en god portion i, hvis man er lidt forkølet (ca. 10g)
Brug endelig en saftmaskine, hvis du har en, (og friske æbler) Jeg har desværre ikke sådan en maskine, så jeg brugte min minihakker.
Til 1 glas
½ rød grapefrugt uden skræl, tern
1½ - 2 dl. æblejuice (jeg brugte Rynkeby´s ufiltreret æblemost - cloudy)
5-10 g ingefær, skrællet, revet.
3 isterninger
Brug en minihakker: kom tern af grapefrugten og revet ingefær i, blend, kom derefter æblejuice i, blend igen.
Hæld det igennem en sigte op i et glas,
Tilsæt isterninger og et sugerør.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar