En blog om kærlighed til hjemmelavet mad og gode råvarer.
Jeg håber du kan blive inspireret af mine opskrifter og det vil kun glæde mig,
hvis du finder min blog interessant til at blive fast læser.
Feedback på mine opskrifter/ indlæg er mere end velkommen.
God fornøjelse.

14 december 2011

Kylling i rød panang karry


Jeg kan godt lide den lidt stærk, men man kan selv justere smagen med karrypastaen.

Til 1 person

1 kyllingebryst, strimler
200g grøntsager i strimler (fx forårsløg, peberfrugt, gulerod, broccoli el. lign. man kan også bruge sin yndlings wok blanding fra frost)
1 lille ds. kokosmælk
fishsauce
soya
1 stor tsk. rød panang karry paste
1 fed hvidløg
lidt frisk ingefær
peber og sukker (gerne palmesukker)
evt. lidt vand
evt. et skvæt limesaft
olie til stegning
pynt: peanuts 

steg kyllingestrimlerne i lidt olie, steg karryen med et øjeblik, tilsæt grøntsagerne, tilsæt kokosmælk, smag til med fishsauce, sukker og soya, tilsæt evt. lidt vand. lad det koge igennem, til kyllingen er færdig. smag til igen om den mangler mere af noget.

Serveres med ris og drys med peanuts

Tip: fakta har en god wok-grøntsagsblanding, der indholder rodfrugter, svampe, vandkastanjer, sukkerærter og meget mere, den kan varmt anbefales, hvis man en dag har travlt eller ikke har friske grøntsager hjemme Print Friendly and PDF

Ingen kommentarer:

Send en kommentar