En blog om kærlighed til hjemmelavet mad og gode råvarer.
Jeg håber du kan blive inspireret af mine opskrifter og det vil kun glæde mig,
hvis du finder min blog interessant til at blive fast læser.
Feedback på mine opskrifter/ indlæg er mere end velkommen.
God fornøjelse.

23 december 2011

Hjemmelavede Bounty kugler m/uden kirsebær


Disse Bounty kugler smager næsten ligeså godt som rigtige Bountybarer, omend ikke bedre, da de er frisklavede og saftige.

Ca. 50-55 kugler 
1 ds./397g  kondenseret mælk* (mælk indkogt med sukker)
ca. 200-250g kokosmel
evt. kirsebærsauce m bær, hakket
mørk chokolade, smeltet
evt. rød frugtfarve

1. Hæld kokosmelet op i en skål, tilsæt mælken lidt af gangen, indtil man får en masse, der er egnet til at rulle.
2. Sørg for at have rene hænder og fugte dem med vand, så er de lidt lettere at rulle.
(Hvis man ønsker med kirsebærsmag, så enten tilbagehold lidt af mælken, ellers tilsæt mere kokosmel. kom i til ønsket smag af kirsebær.)
3. Rul kugler af massen, læg dem på et fad og stil på køl i 30 min. så de sætter sig.
4. Smelt derefter chokoladen og dyp hver kugle i chokoladen, læg på bagepapir, drys med kokosmel,
5. Hvis man ønsker rødt kokosmel kan man tilsætte lidt rød frugtfarve til kokosmelet og røre rundt,
lad dem tørre helt, og drys ovenpå kuglerne,
6. kan opbevares i en plastbeholder med bagepapir imellem.

*Kondenseret mælk på dåse kan fås i velassorterede supermarkeder eller hos de fleste grønthandlere, i hvert fald i København.


Print Friendly and PDF

Ingen kommentarer:

Send en kommentar