En blog om kærlighed til hjemmelavet mad og gode råvarer.
Jeg håber du kan blive inspireret af mine opskrifter og det vil kun glæde mig,
hvis du finder min blog interessant til at blive fast læser.
Feedback på mine opskrifter/ indlæg er mere end velkommen.
God fornøjelse.

04 juni 2012

Pink grape lemonade med ingefær


Denne lemonade er frisk, den er tættere på det bitre-søde end det meget søde, men ønskes en sød lemonade, så tilsætter man bare mere sukker.
Jeg har valgt at lave den som en koncentrat, man selv kan blande op med danskvand/mineralvand efter behov, Jeg skyllede flasken i atamon og ligeledes tilsat lidt til saften, så den kan holde længere. men det er selvfølgelig ikke nødvendigt, hvis man drikker den inden for kort tid.
.
Giver ca. 5 dl. Koncentrat. skal blandes ca 1:1

2 røde grape frugter, (ca. 2- 2½ dl.)
1 Lime, usprøjtet, både saft og skal + både til pynt
30 g ingefær
125 g sukker
2,5 dl. vand
½ tsk. atamon + til at skylle flasken (kan udelades)

1. Vand, sukker og ingefær koges op til tynd sirup, tages af varmen.
2. Skallen skæres af limen. kom skallerne op i siruppen. lad det trække i min. 30 min. gerne lidt længere, så  mest mulig smag kommer med,
3. Tilsæt ½ tsk. atamon.
4. Pres lime og grapefrugterne, fjern eventuelle sten. 
5. Skold en flaske og skyl den derefter i atamon,
6.Tilsæt den friske lime-grapesaft til siruppen.
7. Hæld den færdige saft igennem en sigte, inden det tilsættes flasken. kom låg på.
8. Stilles på køl og blandes derefter med danskvand eller mineralvand. i forhold ca. 1:1 med isterninger og skiver af limefrugt
Drik den iskold.




Print Friendly and PDF

Ingen kommentarer:

Send en kommentar