En blog om kærlighed til hjemmelavet mad og gode råvarer.
Jeg håber du kan blive inspireret af mine opskrifter og det vil kun glæde mig,
hvis du finder min blog interessant til at blive fast læser.
Feedback på mine opskrifter/ indlæg er mere end velkommen.
God fornøjelse.

29 maj 2012

3 lækre appetizere - forår


Forleden dag var jeg i torvehallerne og faldt over Arlas stand med Unika mejeriprodukter. Jeg havde tidligere set reklame for deres creme fraiche på ikke mindre end.....hold nu godt fast....48 % !!!!!
Jeg fik en smagsprøve og var solgt!!!! den smagte virkelig godt, så lækker og cremet, den har en fast konsistens som gør den egnet til at kugle op. Jeg måtte bare købe en bøtte og lave disse lækre appetizere.
ekspedienten oplyste om, at man kan bruge den ligesom med al andet creme fraiche. fx kager, tærte, dressinger osv. Den er virkelig fed, så jeg vil foreslå at man kun bruger små mængder til nogle ekstra lækre sager. ellers anbefaler jeg at bruge alm. creme fraiche.

Brug et godt stykke flute, Man kan riste skiverne let, inden fyldet lægges på, hvis man skal servere dem for gæster og det kommer til at stå lidt inden servering. dette gjorde jeg dog ikke, da de blev spist med det samme.


Fisk:
flute i skiver
stenbiderrogn
creme fraiche 48 % el. alm. 38%
rødløg, finthakket
citron
dild

Ost:
flute i skiver
mild gede gouda
rabarber kompot (rabarber kogt med sukker og vanilje)

Frugt:
flute i skiver
cremefraiche 48 % el. mascapone
jordbær i skiver
balsamico glace
Print Friendly and PDF

2 kommentarer:

 1. Nej hvor ser det bare lækkert ud, gad godt smage den med stenbiderrogn og så med den cremefraiche :-) For længe siden brugte jeg 38% men har ikke kunne finde den de steder jeg handler..(måske meget godt ;-)

  Vh Lykke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Lykke, De smagte også rigtig godt. Ved en særlig lejlighed skal du unde dig at smage denne på 48 %, men pas på den ikke bliver vanedannende :o)

   Slet