En blog om kærlighed til hjemmelavet mad og gode råvarer.
Jeg håber du kan blive inspireret af mine opskrifter og det vil kun glæde mig,
hvis du finder min blog interessant til at blive fast læser.
Feedback på mine opskrifter/ indlæg er mere end velkommen.
God fornøjelse.

19 februar 2012

Fødselsdag på Cafe QuoteFor nylig holdte Jeg fødselsdag for nogle nære veninder, vi var et mindre selskab og Jeg havde et stykke tid tænkt over hvad jeg havde lyst til at lave. og kom i den forbindelse til at tænke på, at Jeg de sidste rigtig mange år, ikke havde haft en fødselsdag, uden at jeg stod i køkkenet og knoklede, for at lave det bedste til mine gæster. så dette år, hvor jeg fyldte rundt havde jeg allermest lyst til bare, at kunne slappe af og ikke skulle tænke på at skulle købe ind, lave mad og opvarte mine gæster, derfor besluttede jeg at holde min fødselsdag på Cafe Quote, som ligger på Kgs. nytorv, Kbh. og den beslutning kom Jeg ikke til at fortryde. Vi fik noget rigtig lækkert mad, som kom i flere mindre serveringer, og serveringen var i top, og jeg havde en rigtig hyggelig aften med mine veninder, og kunne rigtig slappe af, ligesom jeg havde lyst til, og kunne derved koncentrere mig om at snakke med mine veninder, uden at skulle rende frem og tilbage mellem køkkenet og stuen. og måske gå glip af nogle gode samtaler.
Desværre fik jeg ikke taget billeder af alle retterne, da Jeg stadig er nybegynder mht. at skulle tage billeder af min mad, når jeg er ude.
Deres koncept går ud på at vælge flere retter, som så ikke er så store (de skriver selv at 2 retter går for en hovedret - nok en ret lille hovedret!!!), derved får man smagt en masse forskelligt.
Vi fik 4 retter + lidt ost til deling, Jeg havde sammensat menuen, bortset fra desserten, som de selv valgte.

menuen så således ud:

*Kammusling – jordskokkepuré – ristede mandler – rodfrugt chips
*Stegt jomfruhummer – risotto af perlespelt – hyben
*Grillet flank af okse – variation af løg – grillet kartoffel fondant – rødvinsglace – enebær
*5 slags nordiske oste – sødt – hjemmelavet knækbrød
*Chocolate temptation – brownie – sorbet – hvid & mørk ganache – flødekaramel – mandel sne
el.
*Citronkage – lakridsis – tuile

Det var super lækkert mad, eneste minus var dog størrelsen på retterne, man skal op og have ca. 4 retter + brød for at blive mæt. men så har man også smagt noget virkelig tillavet mad, som æstetisk også ser flot ud.

Denne Cafe kan virkelig anbefales og tjenerne var virkelig opmærksomme og venlige, Maden kom ikke for hurtigt og man skulle ikke sidde og vente, det var bare som det skulle være.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg skal spise derinde. Print Friendly and PDF

Ingen kommentarer:

Send en kommentar