Til 6 personer - tilbehør
1 kg Bagekartofler med skræl
1 stor Butternut squash uden skræl
Kraftig kanel sukker
Citronsaft
Olivenolie og Neutral olie fx solsikke, rasp eller vindrue
Salt og peber
1. Skær grøntsagerne i store tern/ chunks hver for sig.
2. Kartoflerne marineres i olivenolie, salt og peber.
3. Græskar marineres i neutral olie, lidt citronsaft, salt, peber og kanelsukker
3. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, kartofler for sig og squash for sig.
4. Bages ved 180*c varmluft i ca 20-30 min. afhængig af størrelse, de skal være møre.
Note: Man kan sagtens skære grøntsagerne i andre former fx både, bagetiden skal bare justeres derefter.
Lyder spændende med kanel - elsker kanel, så det må jeg hellere prøve (:
SvarSlet- Kit
Ja, det må du prøve, det passer godt sammen. :)
Slet