En blog om kærlighed til hjemmelavet mad og gode råvarer.
Jeg håber du kan blive inspireret af mine opskrifter og det vil kun glæde mig,
hvis du finder min blog interessant til at blive fast læser.
Feedback på mine opskrifter/ indlæg er mere end velkommen.
God fornøjelse.

02 december 2012

Ovnstegte kartofel chunks og butternut squash med kanel


Til 6 personer - tilbehør

1 kg Bagekartofler med skræl
1 stor Butternut squash uden skræl
Kraftig kanel sukker
Citronsaft
Olivenolie og Neutral olie fx solsikke, rasp eller vindrue
Salt og peber 

1. Skær grøntsagerne i store tern/ chunks hver for sig.
2. Kartoflerne marineres i olivenolie, salt og peber.
3. Græskar marineres i neutral olie, lidt citronsaft, salt, peber og kanelsukker
3. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, kartofler for sig og squash for sig.
4. Bages ved 180*c varmluft i ca 20-30 min. afhængig af størrelse, de skal være møre.

Note: Man kan sagtens skære grøntsagerne i andre former fx både, bagetiden skal bare justeres derefter.

Print Friendly and PDF

2 kommentarer:

  1. Lyder spændende med kanel - elsker kanel, så det må jeg hellere prøve (:


    - Kit

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det må du prøve, det passer godt sammen. :)

      Slet