Det er uden mål, så lav portionen så den passer til antal personer. dressingen marinerer kålen, og gør den saftig, så brug mindre dressing, end man lige tror, det skal ikke svømme i dressing, der kan altid tilføjes mere, inden den spises, hvis det er nødvendigt.
Salaten:
Broccoli, rå små buketter
Asparges, rå i tern
Avokado, tern
Æble, rødt i tern
Rødløg, finthakket
Hasselnødder, hakket
Dressing:
Æblecidereddike (hvid balsamico eller anden lys eddike)
olivenolie
honning, flydende eller sukker
Bornholmsk sennep eller en anden sød sennep
salt, peber
Dressingen blev lavet lidt på slump, så smag dig frem, men gå efter reglen 1 del eddike til 3 del olie. (1:3) tilsæt de øvrige ingredienser, pisk det sammen til en ensartet dressing og smag den til.
Salaten: findel den rå broccoli, kom asparges, avokado, æble og rødløg i og vend rundt med dressingen, lad det stå og marinere ca. 30 min. smag den til og drys nødderne over inden servering.
Det lyder godt. Tak for opskriften:)
SvarSletHej Jannie
SletVelbekomme, håber du vil synes om den ;o)