En blog om kærlighed til hjemmelavet mad og gode råvarer.
Jeg håber du kan blive inspireret af mine opskrifter og det vil kun glæde mig,
hvis du finder min blog interessant til at blive fast læser.
Feedback på mine opskrifter/ indlæg er mere end velkommen.
God fornøjelse.
Jeg håber du kan blive inspireret af mine opskrifter og det vil kun glæde mig,
hvis du finder min blog interessant til at blive fast læser.
Feedback på mine opskrifter/ indlæg er mere end velkommen.
God fornøjelse.
27 februar 2012
Hård nougat til pynt
Denne Nougat kan fx bruges i is, cremer eller som pynt
Man kan sagtens udskifte mandlerne med fx hasselnødder, valnødder, eller andre lækre nødder
100g flormelis
100g mandler
Smelt flormelisen til karamel (lysebrun farve) skru ned og tilsæt mandlerne,(evt. tag af varmen) rør rundt, så alle mandlerne dækkes af karamellen, hæld dem op på et stykke bagepapir, bred dem ud inden det er afkølet.
Når det er helt afkølet lægges karamellen i et par fryseposer og knuses med en kødhammer.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar