Dette var menuen til min 30 års fødselsdag, som jeg holdte for min familie,
Vi var 25 spisende, så menuen blev planlagt, ud fra hvad man kan lave i én alm. ovn.
Ørrederne var hjemmefangede (dog ikke af mig) og røget i en webergrill.
De friske lammekøller var fra min fars besætning, frisk kød smager nu altså bare bedre, og det skal man unde sig at købe hos slagteren.
Vi var 25 spisende, så menuen blev planlagt, ud fra hvad man kan lave i én alm. ovn.
Ørrederne var hjemmefangede (dog ikke af mig) og røget i en webergrill.
De friske lammekøller var fra min fars besætning, frisk kød smager nu altså bare bedre, og det skal man unde sig at købe hos slagteren.
Velkomst
Champagne og snacks
Forret
Hjemmerøget dild-ørred på bund af ruccola og asparges, pyntet med rejer, dild og citron
Hertil syltet citrondressing og brød
Hovedret
Hvidløgsstegt lammekøller
Timianstegte kartoffelbåde
Svampesauce
Grønkålssalat med æble
Rødebedesalat med blåbær, mandler, feta og ruccola
Dessert
Islagkage med fragilite bunde og drys af mandelnougat
Avec
Chokoladesmåkager
kransekagestykker
Ingen kommentarer:
Send en kommentar