En blog om kærlighed til hjemmelavet mad og gode råvarer.
Jeg håber du kan blive inspireret af mine opskrifter og det vil kun glæde mig,
hvis du finder min blog interessant til at blive fast læser.
Feedback på mine opskrifter/ indlæg er mere end velkommen.
God fornøjelse.
Jeg håber du kan blive inspireret af mine opskrifter og det vil kun glæde mig,
hvis du finder min blog interessant til at blive fast læser.
Feedback på mine opskrifter/ indlæg er mere end velkommen.
God fornøjelse.
07 december 2011
Honninghjerter
Så blev mine Honningehjerter bagt, Jeg havde lavet en grunddej, som ifølge opskriften skulle stå 2-3 mdr. inden den skulle videreforarbejdes, som en test lavede jeg en portion med det samme og bagte dem samme dag som den første portion jeg lavede, og må ærligt indrømme at jeg ikke kan smage eller se forskel og konsistensen er også den samme. så det er vist ikke nødvendigt at lave den så lang tid i forvejen.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar