1 moden mango (på frost eller på dåse kan også bruges)
2 dl. alm. yoghurt
2-3 tsk. sukker (kan udelades hvis mango er fra dåse eller meget sød)
3-4 isterninger, knust
et drys salt (fremhæver smagen af sødme i drikken)
evt. koldt mælk eller vand (til at fortynde)
Isterninger, mango i tern, yoghurt, salt og sukker blendes i minimun. 1 min. så drikken bliver ensartet og cremet.
Kan din blender ikke knuse isterninger, så knus isterningerne inden, i en pose, før de tilsættes sammen med de andre ingredienser.
Ønskes en tyndere konsistens, kan der tilsættes lidt kold mælk eller vand.
Tip: Hvis din mango ikke er moden, når du køber den, så læg den i frugtskålen nogle dage, så den bliver gylden, som på billedet.
Tip: Har du aldrig ordnet en mango, så har den en flad, oval sten indvendig, derfor skær ned langs frugten/stenen, så tæt mod midten, som muligt, på alle sider, skær skrællen af bagefter.
Serveres til stærk indisk mad eller drikkes som mellemmåltid.
Tænker på du og jeg i India!
SvarSlet