En blog om kærlighed til hjemmelavet mad og gode råvarer.
Jeg håber du kan blive inspireret af mine opskrifter og det vil kun glæde mig,
hvis du finder min blog interessant til at blive fast læser.
Feedback på mine opskrifter/ indlæg er mere end velkommen.
God fornøjelse.

09 april 2012

Mango lassi




Til 2 glas

1 moden mango (på frost eller på dåse kan også bruges)
2 dl. alm. yoghurt
2-3 tsk. sukker (kan udelades hvis mango er fra dåse eller meget sød)
3-4 isterninger, knust
et drys salt (fremhæver smagen af sødme i drikken)
evt. koldt mælk eller vand (til at fortynde)

Isterninger, mango i tern, yoghurt, salt og sukker blendes i minimun. 1 min. så drikken bliver ensartet og cremet.
Kan din blender ikke knuse isterninger, så knus isterningerne inden, i en pose, før de tilsættes sammen med de andre ingredienser.
Ønskes en tyndere konsistens, kan der tilsættes lidt kold mælk eller vand. 

Tip: Hvis din mango ikke er moden, når du køber den, så læg den i frugtskålen nogle dage, så den bliver gylden, som på billedet.

Tip: Har du aldrig ordnet en mango, så har den en flad, oval sten indvendig, derfor skær ned langs frugten/stenen, så tæt mod midten, som muligt, på alle sider, skær skrællen af bagefter.

Serveres til stærk indisk mad eller drikkes som mellemmåltid. Print Friendly and PDF

1 kommentar: