En blog om kærlighed til hjemmelavet mad og gode råvarer.
Jeg håber du kan blive inspireret af mine opskrifter og det vil kun glæde mig,
hvis du finder min blog interessant til at blive fast læser.
Feedback på mine opskrifter/ indlæg er mere end velkommen.
God fornøjelse.

17 december 2012

Gullash suppe





Til 3-4 personer - Hovedret

300 g skært kød i tern
150 g bacon i tern
160 g/ 2 stk løg, hakket
120 g/ 6 stk. champignon, både
250 g kartofler med skræl i små tern
12 dl.varm bouillon
100 g squash, tern
½ + ½ grøn og gul peberfrugt
100 g gulerødder
3 tsk hvedemel med top
2 tsk paprika
3 tsk. tomatpuré
2 tsk sambal chili sauce
1/4 tsk stdt. kommen
salt og peber
Olie til stegning

Persille til pynt
evt. creme fraiche
Groft brød

1. Skær alle ingredienser i tern hver for sig, så det er klar
2. Kød, paprika kommen, salt, peber og hvedemel  marineres
3. Steg løgene gyldne, tag dem op af gryden
4. Steg baconen, tag den op af gryden
5. Brun kødet af, kom tomatpuré ved og lad det stege med et øjeblik, så syren fordamper.
6. Kom løgene, hvidløg, chili sauce og bacon tilbage i gryden.
7. Kom den varme bouillon ved, sørg for at røre godt på bunden, da der sidder en masse smag, der skal løsnes.
8. Lad det koge ca. 40 min. derefter skæres et stykke over, hvis det er ved at være klart, tilsætes kartoflerne og det koges yderligere 30 min. eller til det hele er mørt.
9. De sidste 5-10 min. kommes champignon, peberfrugt, gulerødder og squash ved og koger møre, de må godt have bid.
10. Smag suppen til om der mangler tomat, paprika, salt, peber, hvidløg eller chili.
11. Server med groft brød og evt. creme fraiche og pynt med persille

 

Print Friendly and PDF

Ingen kommentarer:

Send en kommentar