Til 3-4 personer - Hovedret
300 g skært kød i tern
150 g bacon i tern
160 g/ 2 stk løg, hakket
120 g/ 6 stk. champignon, både
250 g kartofler med skræl i små tern
12 dl.varm bouillon
100 g squash, tern
½ + ½ grøn og gul peberfrugt
100 g gulerødder
3 tsk hvedemel med top
2 tsk paprika
3 tsk. tomatpuré
2 tsk sambal chili sauce
1/4 tsk stdt. kommen
salt og peber
Olie til stegning
Persille til pynt
evt. creme fraiche
Groft brød
1. Skær alle ingredienser i tern hver for sig, så det er klar
2. Kød, paprika kommen, salt, peber og hvedemel marineres
3. Steg løgene gyldne, tag dem op af gryden
4. Steg baconen, tag den op af gryden
5. Brun kødet af, kom tomatpuré ved og lad det stege med et øjeblik, så syren fordamper.
6. Kom løgene, hvidløg, chili sauce og bacon tilbage i gryden.
7. Kom den varme bouillon ved, sørg for at røre godt på bunden, da der sidder en masse smag, der skal løsnes.
8. Lad det koge ca. 40 min. derefter skæres et stykke over, hvis det er ved at være klart, tilsætes kartoflerne og det koges yderligere 30 min. eller til det hele er mørt.
9. De sidste 5-10 min. kommes champignon, peberfrugt, gulerødder og squash ved og koger møre, de må godt have bid.
10. Smag suppen til om der mangler tomat, paprika, salt, peber, hvidløg eller chili.
11. Server med groft brød og evt. creme fraiche og pynt med persille
Ingen kommentarer:
Send en kommentar