Som I nok kan se har jeg fået købt en mega stor papaya. Jeg kan godt lide at spise frugten som den er, men fordi den er så stor, vil jeg vise nogle forskellige appetizere og andre ting, man kan bruge den til.
I dette indlæg viser jeg én udgave, der kommer flere indlæg senere med papaya.
Papaya er sød, lidt parfumeret og har flot orange frugtkød. pånær faconen, er den bygget lidt op, som en melon, skallen kan ikke spises, indeni har den en masse sorte kerner, som fjernes, så det kun er frugtkødet der spises.
Da frugten er meget sød, har jeg i dette tilfælde sat den sammen med en salt ost, Jeg har brugt en Spansk Manchego, som er lavet på fåremælk og har lagret i 6 mdr. den har en fast, men alligevel en cremet konsistens, som jeg synes passer rigtig godt til.
Gå efter en salt ost, da det giver et godt modspil.
Appetizer med papaya og Manchego
Papaya
Manchego ost fx 6. mdr. ( eller en anden salt ost)
Forårsløg
cocktailpinde
1. skær papayaen og osten i mundrette stykker.
2. hvis papayaen er fast kommer den nederst, ellers byt om og kom osten nederst,
hvis frugten er meget moden.
3. pynt med tyndtsnittet forårdløg
4. kom en pind ned igennem og server på et fad.
Sæt disse appetizere sammen med andre typer, fx som en del af et tapas bord eller brug den som velkomst.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar