Er en ret, som stadig holder i ren 80´er stil
Optimalt
er jo, at koge en god bouillon på en hel høne (kylling) med urter, men
det er ikke altid man lige har tid til det. Derfor er dette den nemme
version, hvor det er optimalt at bruge en rest kyllingekød uden skind og
yderligere smagstilsætning.
Til 4 Luksus tarteletter
1 spsk. smør
1 spsk hvedemel
3/4 dl. aspargesvand
ca. 2 dl. mælk
1 tsk. flydende kyllingefond (fx touch of taste)
Salt og peber
100g tilberedt kyllingekød uden skind og ben, plukket eller i tern
1 lille ds. hvide asparges (140g drænet)
4 Tarteletter
Smelt
smørret, rør melet i, så den suger fedtstoffet, rist det lidt af, uden
at få farve(smørbolle). tilsæt aspargesvand og pisk, så der ikke kommer
klumper, tilsæt mælken og bouillon, kog igennem, tilsæt kødet og
aspargesene, smag til med salt og peber, lad det koge igennem.
Lun tarteletterne og kom en stor skefuld i hver tartelet.
Serveres hovedsageligt som en forret
Ingen kommentarer:
Send en kommentar