Denne ret er rigtig hurtig at lave og egner sig godt til hverdagen.
Sørg for at købe rå kæmperejer, (frem for de allerede tilberedte) de giver det bedste resultat, både i udseende men især i smag og konsistens, så und dig at give lidt ekstra for dem og køb de rå.
Til 1 person til hovedret.
Rå kæmperejer, renset for skal og tarm beregn ca. 6-10 per person
10 cm. squash, halve skiver
6 champignon, både
1 løg, tern
1 lille ds kokosmælk ca. 1½ dl.
1 stor tsk. red panang karry pasta (juster selv efter smag)
½ dl. vand
salt, peber og sukker
olie til stegning
Pasta fx båndpasta eller ris
Rejerne pilles fri for skallen, skær et lille snit i ryggen og tag tarmen ud med spidsen af en kniv.
Start med at sautere løgene til de er blanke. steg champignonerne med. tilsæt rejerne og lad dem få farve. tilsæt karrypastaen og rør den ud, tilsæt vandet så den bliver rørt helt ud, tilsæt kokosmælken og squashen.
Smag til med salt, peber og sukker.
Server sammen med pasta eller ris.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar